Vælg billedkategori

Salg og levering

1. Digitale billeder i høj opløsning til tryk, leveres som hovedregel i ca. 22x33cm, 300dpi, Adobe RGB.

2. Billederne skal som udgangspunkt betales inden leveringen. (Kreditkort eller bankoverførsel) Der kan dog laves aftale om hurtig levering via FTP eller download med efterfølgende fakturering. Kontakt mig hvis du har særlige ønsker eller er i tvivl på tlf.: +45 21426086 eller via kontakt formularen her

3. Der er en fast pris på 35 kroner for opstart og forsendelse. Også ved bestilling af digitale billeder.

4. Ved al offentliggørelse skal fotografens navn anføres. Sker dette ikke, pålægges 100% i prisen.

5. Ansvaret for anvendelsen af de af badenfoto.dk solgte rettigheder påhviler fuldt og helt køber.

6. badenfoto.dk eller fotografen kan ikke på nogen måde gøres ansvarlig for anvendelsen, da salget sker med det forbehold at eventuelt afbildede personer eller motiver kan have selvstændige rettigheder der skal tages hensyn til. Er dette tilfældet skal eventuelt tilladelse til offentliggørelse indhentes af køber selv.

7. Billeder må ikke udsættes for sammenklipning, sammenkopiering eller elektronisk manipulation uden at dette anføres i forbindelse med offentliggørelse.

8. Al form for videresalg eller videreformidling af billeder købt hos badenfoto.dk er ikke tilladt med mindre skriftlig aftale med fotografen foreligger.

9. Alle billeder fra badenfoto.dk er omfattet af den til enhver tid gældende “Lov om ophavsret” (ophavsret.dk)

Copyright badenfoto.dk / Allan Baden. Alle fotografier er fotografens ejendom.

For billeder i storformat til f.eks. udsmykning eller andre formål, Kontakt badenfoto.dk på tlf.: +45 21426086 eller pr. mail via kontaktsiden for tilbud. Ønskes en større levering udarbejdes der også tilbud på dette.

Sådan bestiller du
De fleste gallerier har en indbygget bestillingsfunktion som burde være nem at gå til. Ønsker du at bestille fra et galleri uden bestillingsfunktion, eller måske problemer med at få det til at virke. Så benytter du blot denne kontaktformular. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.